אתר האינטרנט של "סוגת" מתחדש!
לאחר שהשיקה את האפליקציה imatkon באייפון בהצלחה גדולה, "סוגת" רושמת עליות מתמידות במספר הכניסות לאתר עם 81,131 כניסות רק בחודש האחרון
ההשקעה באתר נאמדת בסכום של כ- 200,000 ₪!
חברת "סוגת", השיקה בימים אלה את אתר האינטרנט המחודש של החברה, בעל עיצוב חדשני וטכנולוגיה מתקדמת. האתר שכתובתו http://www.sugat.com/
מציג פורטל מתכונים רחב – שיתוף גולשים בהעלאת תכנים: מתכונים, טיפים, תגובות ומאמרים רבים בתחומים מגוונים כגון גבינות, יין, תזונה ובריאות, סושי ומטבחים ממגוון עדות וחגים.
האתר מציע לגולשים מידע רב בתחום הקולינריה גם לבשלנים מקצועיים וגם לחובבים. באתר גם יכולים הגולשים להרכיב ספר מתכונים אישי ממגוון המתכונים באתר, לקבל מגוון טיפים לבישול ותזונה נכונה, לקרוא מאמרים מקצועיים המשלבים תזונה ובריאות, להוסיף מתכוני גולשים, להשתמש במחשבון המרת כמויות, מידע כללי אודות החברה והמפעל וכמובן מוצגים שם כל מוצרי סוגת. רוב המתכונים באתר הורכבו על ידי שפים מובילים: עומר מילר,אבי ביטון,ארז קומרובסקי,צ'רלי פדידה, בל קפצן ועוד וחלקם אף מצולמים בוידיאו.
באתר אשר נבנה על ידי חברת דרונט השקיעה סוגת כ- 200 אלף ₪
מנתוני החברה עולה כי בממוצע, נכנסים לאתר מדי חודש כ- 60 אלף גולשים אשר צופים בדפים שונים באתר ובמקרים רבים חוזרים לבקר בו שוב. עוד עולה מניתוח שביצעה החברה כי בתקופת חגים ומועדים ישנה עליה משמעותית בקרב הגולשים באתר. בימים אשר קדמו לחג הפסח למשל (בחודש אפריל) נרשמה עליה חדה במספר הכניסות לאתר אשר נמשכה לאורך כל החג. בימי השיא כמות הנכנסים לאתר הייתה כפולה מימים דומים בחודש לפניו. בחודש האחרון בלבד, חלה עלייה של כ-57.7% בכניסות לאתר.
השקת האתר החדש הינה בהמשך למגוון הפעילויות שהחברה מבצעת לצורך שמירה על קשר עם לקוחותיה כגון השקת אפליקציהimatkon באייפון אשר הושקה בסוף 2009 והייתה להצלחה מסחררת. כמו כן, חברת סוגת מפעילה עמוד בפייסבוק עם למעלה מ-5000 חברים בו היא מזמינה את הגולשים להעלות מתכונים וטיפים שונים בתחום הקולינריה. לאחרונה ערכה חברת סוגת פעילות ייחודית בפייסבוק לבלוגרים קולינאריים, במסגרתה נבחנו כישורי הבישול של 12 בלוגרים אשר הצטרכו להרכיב ארוחה שלמה ממוצרי סוגת במטרה לזכות בפרס הגדול- סדנת בישול בפריז.
דיוויד פרנקלין, יו"ר ומנכ"ל "סוגת": "חדשנות והשאיפה להיות תמיד בקדמת הטכנולוגיה תוך שמירה על קשר עם לקוחותינו הנאמנים, הינם חלק מאבני היסוד שלנו ב"סוגת". האתר הינו המראה של ערכים אלה: הוא מכיל את כל המידע אשר גולשים מחפשים בתחום הקולינריה – אם במתכונים ואם בהמלצות לבישול או תזונה נכונה. אנו מזמינים את הגולשים להיות שותפים פעילים בהעלאת מתכונים והבעת דעה על שלל מוצרי סוגת וכל הנעשה באתר".
אודות סוגת
סוגת החברה מובילה בתחומה בארץ וכחלק מקונצרן בינלאומי הוקמה בראשית שנות ה-50 ויש בכוחה של החברה לרכוש ולייבא מוצרים באיכות ללא פשרות ובמחירים אטרקטיביים.
"סוגת" מיצבה את עצמה כבר מההתחלה כחברה מובילה בארץ בתחום הסוכר. בעזרת השקעות גדולות בציוד מתוחכם ובמערך השיווק שומרת סוגת על יתרונה גם כיום. מפעל "סוגת" נמצא על שטח של כ-100 דונם באזור התעשייה של קריית גת ותחומי הייצור העיקריים שלה הם סוכר, קטניות ואורז.
לאחר שהופסק ייצור הסוכר בשנת 1983 מטעמי חוסר כדאיות לגידול סלק סוכר עם הקמת בית זיקוק בקרית גת, הוחזר הייצור לישראל ביוני 2009. בבניית בית הזיקוק שבנייתו החלה בשנת 2006 הושקעו כ- 250 מיליון שקלים. בית הזיקוק החדש בקרית גת הינו בעל כושר ייצור של כ-400,000 טון סוכר בשנה וקיימת אפשרות להגדיל את הייצור עד ל-600,000 טון סוכר בשנה.
פרט לבית זיקוק הסוכר, באתר סוגת בקרית גת ישנם שני מפעלים נוספים: מפעל האורז ומפעל הקטניות.
(באדיבות יפה אפרתי תקשורת)