חוזרים לביה"ס עם כריכים טעימים מאת שף טרה.. והפעם – כריך ישראלי!

כריך ישראלי

לקראת החזרה לבית הספר ברק חי חורש שף מחלבת טרה

מציג מתכון לכריך ישראלי

כריך ישראלי

מרכיבים

1 יח' לחמנייה רגילה או רבע באגט

3 כפיות טפנד זיתים ירוקים

1 כף מיונז

4 פרוסות גבינה צהובה פרוסה דק דק 28%- חתוכות למשולשים

חצי עגבנייה – שטופה וחתוכה לחצאי פרוסות

חצי מלפפון – שטוף וחתוך למקלות דקים

מעט מלח

אופן הכנת הכריך

  • חותכים את הלחמנייה לאורכה לא עד הסוף (לצורת "פקמן")
  • מורחים משני צדי הלחמנייה הפנימיים את טפנד הזיתים ומעליו את המיונז
  • מסדרים את משולשי הגבינה הצהובה בתוך הלחמנייה
  • מסדרים מעל הגבינה את מקלות המלפפון וחצאי העגבנייה
  • ממליחם ומגישים

המלצת השף

  1. להגיש את הכריך בליווי מלפפון חמוץ
  2. ניתן להכין את הכריך גם עם גבינה צהובה פרוסה דק דק 9%

 

(באדיבות יפה אפרתי תקשורת)

Paste your AdWords Remarketing code here