לקראת החזרה לבית הספר ברק חי חורש שף מחלבת טרה
מציג מתכון לכריך ישראלי
מרכיבים
1 יח' לחמנייה רגילה או רבע באגט
3 כפיות טפנד זיתים ירוקים
1 כף מיונז
4 פרוסות גבינה צהובה פרוסה דק דק 28%- חתוכות למשולשים
חצי עגבנייה – שטופה וחתוכה לחצאי פרוסות
חצי מלפפון – שטוף וחתוך למקלות דקים
מעט מלח
אופן הכנת הכריך
- חותכים את הלחמנייה לאורכה לא עד הסוף (לצורת "פקמן")
- מורחים משני צדי הלחמנייה הפנימיים את טפנד הזיתים ומעליו את המיונז
- מסדרים את משולשי הגבינה הצהובה בתוך הלחמנייה
- מסדרים מעל הגבינה את מקלות המלפפון וחצאי העגבנייה
- ממליחם ומגישים
המלצת השף
- להגיש את הכריך בליווי מלפפון חמוץ
- ניתן להכין את הכריך גם עם גבינה צהובה פרוסה דק דק 9%
(באדיבות יפה אפרתי תקשורת)