פודים לקפה

פודים לקפה – הפתרון הפשוט

הביקוש לקפה משובח הפך בשנים האחרונות לדבר שבשגרה בארץ, וכיום כבר כמעט ואין בית של חובבי קפה שלא מוצבת בו מכונת אספרסו. ישנם סוגים שונים של מכונות קפה ובהתאם לכך חומרי הגלם בהן הם משתמשות יכולים להיות שונים ממקרה למקרה. ברוב המקרים נמצא מכונות אוטומטיות או חצי אוטומטיות אשר חומר הגלם שלהן יכול להיות פולי קפה טריים הנטחנים במקום או קפה טחון המגיע בחבילה או בקפסולות. יחד עם זאת, כדאי להכיר את היתרונות הרבים של פודים לקפה, אשר נפוצים פחות בבתים פרטיים ומוכרים יותר במסעדות, בתי קפה ומקומות דומים.

מהם בעצם פודים לקפה?

פודים לקפה הם אריזות של קפה בכמות קטנה (בערך שבעה גרם) בין שתי שכבות של נייר פילטר מיוחד. נייר הפילטר מאפשר לקפה הטחון להישאר בפנים, וחוסך בכך הרבה מן הלכלוך והטרדה שבשיטות אחרות להכנת קפה כגון קפה טחון בקופסאות וכדומה. הייחוד של נייר הפילטר הוא כי הוא מאפשר למים לחדור דרכו. כך ניתן להשתמש בקפה הטחון מבלי להוציאו מן הפוד, כאשר התוצאה היא קפה טרי ורענן בדיוק כאילו היינו משתמשים בקפה טחון שאינו ארוז בפוד. טריותם של פודים לקפה יכולה להיות גדולה אף יותר כאשר הם ארוזים בצורה הרמטית.

השימוש בפודים קל ופשוט, כאשר כל מה שצריך לעשות הוא למקם את הפוד במקום המיועד לו במכונה ואז להפעיל אותה. לאחר שהמים הרותחים הוזרמו דרך הפוד והקפה מוכן, אפשר לקחת את הפוד הריק ולזרוק אותו, והמכונה נקייה ומוכנה להפעלה הבאה. עוד יתרון בולט של פודים לקפה על פני שיטות אחרות להכנת קפה במכונה הוא העובדה שלמרות קיומם של יצרנים רבים, כל הפודים מיוצרים על פי אותם סטנדרטים. משום כך ניתן להשתמש בפוד של כל יצרן בכל מכונה, זאת בשונה למשל מקפסולות שמתאימות ליצרן ספציפי. בצורה זו מאפשר השימוש בפודים חופש בחירה וחיפוש אחר הקפה המועדף עלינו, וכמובן השוואת מחירים וקנייה של פודים לקפה על פי שיקולים תקציביים.

לאתר של חברת כיס קפה: מכונות קפה למשרד

Paste your AdWords Remarketing code here