תה שחור מפחית את הסיכון לסוכרת

תה שחור

מחקר חדש שבוצע ב-42 מדינות על ידי יוניליוור, יצרנית ליפטון, מראה קשר ישיר בין צריכת תה שחור והפחתת הסיכון לסוכרת

בשנים האחרונות מדברים הרבה על תה ירוק, נוגדי החמצון שבו ויתרונותיו הבריאותיים שהינם בקונצנזוס. התה השחור נדחק הצידה בהקשר זה. עכשיו, כשהחורף כבר כאן, הנה כמה מילים על תה שחור דווקא, מתוך מחקר חדש של יוניליוור העולמית, יצרנית ליפטון, על הקשר שבין שתיית תה שחור והפחתת הסיכון לסכרת.

מחקר חדש שבוצע ב-42 מדינות במימון יוניליוור, יצרנית תה ליפטון, ופורסם לאחרונה ב- British Medical Journal Open מראה קשר ברור בין צריכת תה שחור והפחתת הסיכון לחלות בסוכרת.

המחקר מראה כי אוכלוסיה הצורכת כמות כפולה של תה שחור ביחס לאוכלוסיה אחרת מפחיתה את הסיכון לחלות בסוכרת ב-25% בהשוואה לקבוצה השניה.

ד"ר אריאל ברזניאק, מנכ"ל Data Mining International  : "זו הפעם הראשונה שבה נקבע קשר סטטיסטי איתן בין צריכת תה שחור ושכיחות מחלת הסוכרת בעולם. אוסף הנתונים שבידנו מצביע על כך שככל הנראה קיים קשר בין מרכיביו של התה השחור והשפעה חיובית על רמת הסוכר בדם".

פרופ' ז'נבייב ברגר, מנהלת המחקר העולמית ביוניליוור ואחת מהחוקרות במחקר זה: "מחקר זה מצטרף לשורה ארוכה של ממצאים שכבר בידינו המצביעים על תכונות של התה השחור התורמות לבריאות. אנו צריכים להוסיף ולחקור כדי למצוא הקשר המדויק שבין שכיחות סוכרת לשתיית תה שחור, אולם הממצאים הסטטיסטיים מראים חד משמעית כי בקרב אוכלוסיות המרבות לשתות תה שחור שכיחות מחלת הסכרת נמוכה ב-25%".

המחקר הוצג בקונגרס העולמי האחרון לסוכרת, וכן בקונגנרס הבינלאומי לסוכרת.

כדאי: לשלב תזונה נכונה עם שתיית התה. בדקו את המוצרים של הרבלייף.

תה שחור

(באדיבות יפה אפרתי תקשורת)

למידע נוסף: הרבלייף באתר כלכליסט

Paste your AdWords Remarketing code here