תחרות אליפות השפים
יום ראשון 30.10 17:00
מלון קראון פלזה, הירקון 141 תל אביב
לאור הדרישה ההולכת וגוברת לאוכל גורמה כשר הרשת זיהתה את הפוטנציאל בתחום זה ומטרת התחרות לבחור את 3 המנות המנצחות שישולבו בתפריטי מסעדות הגורמה הכשרות של מלונות הרשת: גספאצ'ו, קונפי ופאסיפיק, הקומה ה-11 ומסעדת סטאו ביסטרו
בתחרות אותה ינחה רון קופמן ישתתפו השפים וצוותי המטבח של מלונות הרשת.
צוות השופטים יכלול בין היתר דמויות ידועות מתחום הקולינאריה – תמי סירקיס מחלוצות הספרות הקולינרית בישראל, פסקל פרץ רובין שפית ועיתונאית בתחום המזון, אינה הזוכה במקום הראשון ואלקנה ביטון הזוכה במקום השני של תכנית הריאלטי "מאסטר שף.
רשת מלונות קראון פלאזה ישראל ויוניליוור פודסולושיינס ישראל יוצאות בשיתוף פעולה ייחודי תחת הכותרת תחרות "אליפות השפים". במסגרת התחרות הציגו השפים וצוותי המטבח של מלונות הרשת 3 מתכונים חדשים שלהם למנות – ראשונה, עיקרית וקינוח. בסיום התחרות נבחרו 3 המנות המנצחות שישולבו בתפריטי מסעדות הגורמה הכשרות של מלונות הרשת: גספאצ'ו , קונפי ,פאסיפיק, הקומה ה-11 ומסעדת סאטו ביסטרו.
חבר השופטים המקצועי בתחרות כלל את רון יריב, מנכ"ל רשת מלונות קראון פלאזה ישאל, חיים אלקובי, מנכ"ל קראון פלאזה ירושלים, ניר אילני מנכ"ל יוניליוור פודסולושיינס ישראל ודמויות ידועות מתחום הקולינאריה – תמי סירקיס מחלוצות הספרות הקולינרית בישראל, פסקל פרץ רובין שפית ועיתונאית בתחום המזון, אינה קראבצקי הזוכה במקום הראשון ואלקנה ביטון הזוכה במקום השני של תכנית הריאלטי "מאסטר שף.
כיצד תיערך התחרות?
בתחרות ישתתפו 6 צוותים ממלונות קראון פלזה סיטי סנטר, קראון פלזה ת"א על הים, קראון פלזה חיפה והולידי אין אשקלון, קראון פלזה ירושלים, קראון פלזה ים המלח וקראון פלזה אילת. כל צוות יכלול את שף המלון ו-3 אנשי צוות ועליו יהיה להכין בזמן אמת 3 מנות: מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח. חבר השופטים יעניק ניקוד לצוותים לאורך כל שלבי הכנת המנות.
בנוסף, האורחים שייקחו חלק באירוע, יהיו שותפים אף הם לתהליך הבחירה ויזכו לטעום את שלושת המנות של כל אחד מששת הצוותים. כאשר עם סיום הטעימות יקבעו שלוש המנות המנצחות בתחרות.
(באדיבות יפה אפרתי תקשורת)