מדריך לרכישת גריל גז

ימי האביב הבאים עלינו לטובה הן זמן אידיאלי לבר בי קיו בחצר הבית. אבל מה שהיה טוב לפני כמה שנים – מנגל פשוט וקטן – אינו עולה על הצרכים של הסועד הישראלי הממוצע. מזל שבשנים האחרונות נכנס לתמונה גריל הגז, שחולל מהפכה של ממש בכל הקשור לאיכות ולטעם. אלא שבדרך לסטייק העסיסי, צפוי לכם מסע מפרך בין דגמים, יצרנים ויבואנים רבים. תשמעו מושגים משונים כמו BTU, ראדיאנטים ועוד. וזו בדיוק הסיבה לשמה התכנסנו. כדי להוביל אתכם יד ביד בדרך לרכישת גריל גז שמתאים בדיוק לכם.

 

5 טיפים מנצחים לבחירת גריל גז איכותי

  • הנתון שקובע את עוצמת גריל הגז וכפועל יוצא מכך גם את איכותו הוא ה-BTU – יחידת מדידת עוצמה. כל מה שאתם צריכים לדעת הוא לא להתפתות לנתון הכללי אלא לנתון חלקי השטח, וכאן אל תסתפקו בפחות מ-18 BTU.

 

  • איכות המבערים של אותו גריל גז שתבחרו הינה נתון חשוב במיוחד לצלייה איכותית, חזקה ושווה. מספר מבערים גדול ישפר את השליטה בעוצמת החום. מבערים מנירוסטה יחזיקו מעמד שנים רבות (אחריות ריאלית למבערים – 5 שנים), וכאשר כפתורי המבערים ניצבים במרכז הגריל, פיזור החום יעיל יותר ולא נוצר שטח מבוזבז. ניתן אף למצוא מגני מבערים במספר דגמים מובחרים, ומטרתם מניעת טפטוף שמן ולסיוע בפיזור החום. כך לדברי יובל מנכ"ל שותף בכרמל דיירקט יבואנית מותג גריל גז גרנדהול.

 

  • רשת הצלייה היא נקודה בעייתית בגרילים הזולים. הקפידו על רשת מנירוסטה או יציקת ברזל, שתשמור על אחידות הצלייה ותמנע "שריפה" בדפנות הבשר וחוסר מוכנות במרכזו. אם מוקפצים ומעורב ירושלמי הם חלק בלתי נפרד מהחוויה הקולינארית שלכם, חפשו גריל גז המכיל פלאנג'ה – משטח יציקת ברזל אטום שאידיאלי להכנת סוגי בשר אלו ואחרים.

 

  • מדחום מאפשר צלייה מדויקת ללא תקלות, כשתוספות שונות כגון כירת גז חיצונית, ארון אחסון, מכל לניקוז שומנים ועוד, הן תוספות לא רעות שאפשר בלעדיהן, אך איתם החיים יפים יותר.

 

  • אחריות ממוצעת על גריל גז הינה בת 5 שנים. כל אחריות קצרה יותר חייבת להדליק אצלכם נורה אדומה. קיימים מספר מותגים מובילים שאמנם יקרים ב-10-30 אחוז מהמותגים הפחות מוכרים, אך לרוב יספקו ביצועים טובים יותר ויחזיקו מעמד זמן רב.

 

קנייה נעימה!

Paste your AdWords Remarketing code here