היזם חן אזולאי, לשעבר מבעלי "השניצליה", עושה עכשיו בית ספר גם לקציצות! ברשת שהקים אוכלים הרבה יותר טרי, איכותי, וטעים – ומשלמים פחות. איך לא חשבו על זה קודם…?
היזם, חן אזולאי, שעושה עכשיו לקציצות את מה שכבר עשה לשניצלים ב"שניצליה", נכנס בתנופה לעסק ובשנה האחרונה כבר הספיק לפתוח 4 סניפים (תל אביב, רמת השרון, ראשון לציון, וכפר – סבא). בקרוב יפתח הסניף החמישי של הרשת בהרצלייה, וחן מבטיח שזו רק ההתחלה.
סניף הדגל שנמצא ברחוב קרליבך בתל אביב, הפך במהירות למסעדת הפאסט פוד המועדפת על אנשי עסקים מהסביבה, עוברי אורח, ובליינים של שעות הלילה הקטנות.
הכל טחון ב- 6 טעמים, על השביעי אתם מחליטים!
תפנימו את השם. מעתה "טחון" זה לא רק סוג של עיבוד בשר, אלא גם שם של רשת למזון מהיר, טעים ואיכותי. התפריט כולל קציצות (100% בשר), ב- 6 טעמים:
ארגנטינאי, ישראלי, אמריקאי, טורקי, מקסיקני, ותאילנדי. על הטעם השביעי אתם מחליטים על ידי מיקס של טעמים שונים. כל אחד מהם עשוי מסוג שונה של בשר טרי-טרי (נטחן מול עיני הלקוח), מה שיוצר מגוון עשיר: עגל, פילה עוף, כבש, בקר, ואנטריקוט. אבל למי שרוצה לגוון יש גם חזה עוף, מנות בצלחת, ותוספות חמות.
הטחינה של טחון
אם חשבתם שלא נשאר מה לחדש לגבי טחינה – תחשבו שוב!
בטחון מציעים רוטב טחינה שמשלים את הקציצה כמו… כפפה ליד, כמו… עוד מגע פיקנטי למנה. אפשר לבחור את אחד מהטעמים המפתיעים: טחינה ירוקה, טחינה אריסה, טחינה עמבה, טחינה צ'ימיצ'ורי… – או להסתפק במנה שהיא מטעם בפני עצמו.
לא מתים על טחינה? אין בעיה. טחון מציעה בנוסף גם את כל הרטבים המקובלים: קטשופ, מיונז, חרדל, אלף האיים, ברבקיו, ועוד.
כל הטוב הזה מוגש בתוך פרנה— לחם מרוקאי שנאפה במיוחד על גבי חלוקי נחל.
מקבלים ארוחה שווה – בפחות
מבחינת חן אזולאי, איכות איננה זכות יתר ששמורה רק למי שיכול לסעוד במסעדה יקרה.
לחן היה חשוב להתאים את סגנון מסעדות הרשת, את מגוון הטעמים, ואת רמת המחירים – לצרכים היומיומיים של אנשים. מתוך הבנה שמהירות, פשטות, ומחירים נוחים חשובים לא פחות – טחון מציעה את כל "החבילה": שירות ידידותי, חומרי גלם מעולים, טריות, ומחירים אפשריים.
גם שעות הפתיחה הארוכות הופכות את טחון למסעדה שמתאימה לסוגים רבים של קהלים: אנשי עסקים, תושבי הסביבה, עוברי אורח ובליינים (פתוח עד 2 בלילה, ובימי חמישי עד 5 בבוקר).
עם הפנים לעתיד
חן אזולאי: "בשלב זה "טחון" פורצת קדימה ומתפתחת במהירות עצומה. כמובן שאי אפשר היה להתפתח בהיקף כזה, בפרק זמן כל כך קצר, ללא רמת שביעות רצון גבוהה של
הלקוחות. הסועדים מצביעים ברגליים ומגיעים! אבל זו רק ההתחלה, והחזון שלי הוא להגיע לפריסה ארצית, כך שבכל עיר בארץ אנשים ייהנו ממזון מהיר ברמה של טחון: 100% בשר, בלי שום ערבובים מיותרים".
סניפי הרשת:
ויצמן 43, כפר – סבא
סוקולוב 39, רמת – השרון
רוטשילד 85, ראשון – לציון
קרליבך 20, תל אביב
בקרוב יפתח הסניף בהרצלייה
(באדיבות פרומו)