"בית בנמל" המסעדה מציגה:
תפריט מיוחד המורכב ממנות טבעוניות
בתקופה האחרונה המודעות לשמירה על תזונה טבעונית הולכת וגדלה בקרב הקהל הישראלי, שמחפש את המקומות שיתאימו לו לשבת, שהוא יוצא לאכול בחוץ. כיום קיים קושי גדול למצוא מקומות בהם יוכלו הטבעונים לשבת ולאכול, יחד עם זאת שהמגוון מצומצם. כמענה לאותה דרישה ניתן למצוא במסעדת "בית בנמל" מספר מנות על טהרת הטבעוניות.
כאמור טבעוניים נמנעים מאכילה של מאכלים שמקורם מן החי, כלומר הם אינם אוכלים מאכלים שכוללים- בשר, דגים, ביצים, חלב ודבש. מסעדה בית בנמל מציע לאורחיה ארוחה קלילה באווירה מיוחדת בנמל תל אביב. הכנסת המנות לתפריט באופן קבוע מאפשרת גם לקהל ששומר על תוזנה טבעונית להגיע ולסעוד במסעדה.
מנות לדוגמא :
סלט בריאות– מורכב מכרוב לבן ואדום, עגבניות לחות, בצל ירוק, ארוגולה, נבטי חמנייה ואגוזי מלך מתובלים- המחיר 48 ₪.
סינייה חציל– התשובה הטבעונית למנה המוכרת בעולם הערבי – סינייה טלה. מנה חמה של חציל בלאדי קלוי, מבושל בתנור עם סלסת עגבניות טריות וטחינה, מעל מפזרים צנוברים ועשבי תיבות- המחיר 42 ₪.
פסטה עונתית– פסטה יבשה עשויה ללא ביצים מוקפצת בשמן זית עם מבחר ירקות העונה (זוקיני, עגבניות, אפונה, זיתים שחורים)- המחיר 64 ₪.
תוספות לנשנושים טבעוניים– מגש של מנות פתיחה: כרובית מטוגנת עם טחינה, מסאבחה, סלט בורגול עם עשבי תיבול וזרעי עגבנייה, סלט פול (בימי שבת)- המחיר למנת פתיחה 12 ₪.
אודות 'בית בנמל – המסעדה'
'בית בנמל- המסעדה' הינה מסעדת המתחם "בית בנמל" אשר בנמל תל אביב, הממוקמת על הטיילת, ממש אל מול הים הניבט מכל מקום במסעדה ומשרה אווירה שלווה במקום. תפריט המסעדה הורכב על ידי שף הבית, עדי אבו, הוא אקלקטי וכולל מגוון רחב של מנות מהמטבח הישראלי העכשווי בפרשנות אישית. הבישול שלו מתבסס על עבודה עם חומרי גלם מקומיים וטריים עם נגיעות של תחכום מודרני באוריינטציה ישראלית והוא שואב השראתו מאוסף המטבחים העשיר הקיים בישראל.
להזמנות מקום: 03-7171550
שעות פתיחה: 23:00 – 9:00
שעות הגשה:
בוקר 9:00-12:00
צהרים 12:00-18:00
ערב 18:00-23:00
"בית בנמל – המסעדה", האנגר 26, נמל תל אביב, טל: 03-7171550
(באדיבות יפה אפרתי תקשורת)
טיפ: אם כבר אתם בעניני אוכל טבעוני, כדאי לכם לבדוק את מוצרי הרבלייף.
למידע נוסף: הרבלייף באתר כלכליסט