מאסטר שף – גרסת הבלוגר של סוגת – תחרות בשלני הרשת

מאסטר שף-גרסת הבלוגר של סוגת

תחרות בשלני הרשת

סוגת יוצאת בתחרות ייחודית בפייסבוק, במסגרתה ייבחנו כישורי הבישול של 12 בלוגרים קולינרים מובילים אשר יצטרכו להרכיב ארוחה שלמה ממוצרי סוגת!

הפרס למקום הראשון-סדנת בישול בפריז!

הזוכה יבחר באירוע גמר גדול בפני צוות שופטים הכוללים את השף המוביל עומר מילר והעורכת הגסטרונומית של מגזין "על השולחן" אורלי פלאי-ברונשטיין ונציגי סוגת

חברת סוגת יוצאת בפעילות ייחודית בפייסבוק – תחרות בישול בקרב בלוגרים מובילים בתחום הקולינריה. במסגרת התחרות, 12 בלוגרים יקבלו מחברת סוגת ממגוון המוצרים של סוגת כגון: אורז, קטניות, מוצרי קטגוריית "מהשדה לשולחן ב- 10 דקות" (סדרת מוצרים המורכבת מתערובות של קטניות, אורז ודגנים להכנה קלה ומהירה של עד 10 דקות) ועוד. במהלך התחרות יצטרכו הבלוגרים להרכיב ארוחה שלמה: מנה ראשונה, עיקרית וקינוח ממוצרי סוגת. שלושת הבלוגרים שיזכו בהכי הרבה Like! מהגולשים יעלו לשלב הגמר שיערך ב- 4chef  שם יציגו את מנת הדגל שלהם ויתמודדו על פרס שווה במיוחד: סדנת בישול יוקרתית בפריז, בבית הספר : Les coulisses du Chef – Atelier de cuisine

המקום השני והשלישי יזכו בסוף שבוע בצימר מפנק ובטיפול זוגי בספא יוקרתי בהתאמה.

הפעילות תימשך 6 שבועות ותנוהל ע"י פובליסיס אידיאולוג'יק מקבוצת פובלסיס ישראל.

עם פתיחת התחרות המיוחדת תציג חברת סוגת, בדף התחרות בפייסבוק את פרטיהם של שמונת הבלוגרים אשר נבחרו מראש על ידי צוות סוגת להשתתף בתחרות. בשלב הראשון תאפשר חברת סוגת לבלוגרים נוספים להצטרף לתחרות, הבלוגרים יצטרכו להציג בעמוד הפייסבוק למה כדאי לגולשים לבחור בהם, כאשר ארבעת הבלוגרים שיקבלו הכי הרבה Like! יכנסו לתחרות.

בתחרות אשר תימשך שישה שבועות, יצטרכו 12 הבלוגרים הסופיים שנבחרו להכין ארוחה שלמה המורכבת ממנה ראשונה, עיקרית וקינוח ממגוון מוצרי סוגת.כל שבוע יעלו עם מתכון וצילומים באתר האישי שלהם ובעמוד התחרות של סוגת. השלושה אשר יקבלו את הציון הגבוה ביותר המורכב מבחירת הגולשים וציון השופטים יעלו לגמר הגדול , בגמר הגדול שייערך ב- 4chef  בתל-אביב!

הגמר הגדול- סדנת בישול בפריז!

בגמר הגדול שייערך בסוף פברואר ב-4chef בתל אביב יידרשו שלושת הפיינליסטים להכין את מנת הדגל שלהם, אותה יציגו לחבר  שופטים, יו"ר ומנכ"ל סוגת דיוויד פרנקלין, משנה למנכ"ל סוגת ג'יל גמון, השף עומר מילר-השף והבעלים של המסעדה המובילה "חדר האוכל", שמתמחה במטבח ישראלי עדכני. מחבר רב המכר "מטבח ישראלי", המשלב בין סגנונות בישול עדתיים מגוונים וטרנדים עכשוויים ומקומיים. וכן, אורלי פלאי-ברונשטיין-העורכת הגסטרונומית של מגזין "על השולחן".

הבלוגר שיזכה במקום הראשון יזכה בסדנת בישול צרפתי בביה"ס לבישול כולל טיסה ו-3 לילות במלון במרכז פריז, המקום השני יזכה בסוף שבוע זוגי בצימר מפנק והמקום השלישי יזכה בטיפול זוגי בספא יוקרתי.

דיוויד פרנקלין, יו"ר ומנכ"ל סוגת: "חברת סוגת הינה החברה המובילה בתחומה בישראל והיא איננה שוקטת על השמרים בכל הנוגע למוצרים חדשים, טעמים והקשבה מתמדת לצרכנים שלנו ורצונותיהם. חדשנות וחיפוש מתמיד אחר מוצרים איכותיים ובריאים אשר יקלעו לטעם לקוחותינו הם תמיד האתגר העומד לנגד עינינו.  בשל כך, דואגת סוגת תמיד להיות בחזית הטכנולוגיה בייצור אך גם בקשר עם הצרכן ולכן הפעילות החזקה של סוגת בפייסבוק וברשת בכלל תומכת בכך.  אנחנו מתייחסים אל אותם בלוגרים שישתתפו בתחרות כאל לקוחותינו הנאמנים ביותר ובתחרות זו  וכמובילי דעה, אני מאמין כי שני הצדדים יצאו נשכרים: אנו בסוגת נלמד על הטרנדים, המגמות והצרכים של לקוחותינו והמשתתפים בתחרות ייזכו לקבל במה לאהבתם הגדולה – הבישול".

אודות סוגת

סוגת החברה מובילה בתחומה בארץ וכחלק מקונצרן בינלאומי הוקמה בראשית שנות ה-50 ויש בכוחה של החברה לרכוש ולייבא מוצרים באיכות ללא פשרות ובמחירים אטרקטיביים.

"סוגת" מיצבה את עצמה כבר מההתחלה כחברה מובילה בארץ בתחום הסוכר. בעזרת השקעות גדולות בציוד מתוחכם ובמערך השיווק שומרת סוגת על יתרונה גם כיום. מפעל "סוגת" נמצא על שטח של כ-100 דונם באזור התעשייה של קריית גת ותחומי הייצור העיקריים שלה הם סוכר, קטניות ואורז.

לאחר שהופסק ייצור הסוכר בשנת 1983 מטעמי חוסר כדאיות לגידול סלק סוכר עם הקמת בית זיקוק בקרית גת, הוחזר הייצור לישראל ביוני 2009. בבניית בית הזיקוק שבנייתו החלה בשנת 2006 הושקעו כ- 250 מיליון שקלים. בית הזיקוק החדש בקרית גת הינו בעל כושר ייצור של כ-400,000 טון סוכר בשנה וקיימת אפשרות להגדיל את הייצור עד ל-600,000 טון סוכר בשנה.

פרט לבית זיקוק הסוכר, באתר סוגת בקרית גת ישנם שני מפעלים נוספים: מפעל האורז ומפעל הקטניות.

(באדיבות יפה אפרתי תקשורת).

Paste your AdWords Remarketing code here